Waarom Himalaya kiezen voor yoga en meditatie?

De Himalaya is zo’n geschenk van de natuur dat ongeëvenaard is voor al het andere. Niemand kan de schoonheid en sereniteit van deze plek evenaren. De frisse lucht die daar stroomt en door ons lichaam stroomt, is verbazingwekkend. Het is als een bladerdak dat zich vormt tussen zonneschijn en bomen. De relatie van zuiverheid, liefde en vrede wordt allemaal bepaald door deze plek. De ascetische plaats van Yogi’s en wijzen is de Himalaya.

Sinds vele jaren beoefenen Yogi’s en Wijzen yoga in de Himalaya voor een beter leven. Ze geloven dat hun leven vol vrede en tevredenheid zal zijn als ze yoga beoefenen. Wanneer je de Himalaya bezoekt, is een ding dat je versteld doet staan ​​het traversepad.

Het verandert van weelderig groen in valleien en vervolgens in jungles. Mountains of Himalayas heeft de mystiek die iemands leven met een goede gezondheid en ziel transformeerde.

Wij zijn een van de beste yogadocentenopleidingen in India. We leiden al 12 jaar studenten op. We hebben met succes 1550 yogaleraren van over de hele wereld opgeleid die yogalessen en bewustzijn over de hele wereld verspreiden.

Wil je dit ook maar liever thuis, dan kan dat ook namelijk yogales online.

Waarom kiezen voor de Himalaya voor yoga en meditatie?

Men kan de beste training vinden die men mee kan nemen als een geschenk voor rust in hun leven. De schoonheid van de Himalaya en de majestueuze bergen halen onze ziel uit de drukte van het leven.

Ben je in de war over het kiezen van de Himalaya voor yoga en meditatie? Wees dan niet want niets kan de kracht van de natuur verslaan. Redenen om de Himalaya te verkiezen boven andere majestueuze plaatsen zijn:

• De serene sfeer: met het masker van stress en lasten ontbreekt het mensen aan verwennerij. Yoga maakt stress los en kan je stressbreker worden. Yoga beoefenen in een serene sfeer geeft je rust en vreugde. De Himalaya bevat die vreugde en serendipiteit. Het weelderige groene bos en de valleien die onze stemmen vangen, zijn allemaal aanwezig op één plek, namelijk de Himalaya. Men kan de grootst mogelijke vrede bereiken wanneer men verbonden is met zichzelf en de natuur. Yoga kan een persoon alleen ten goede komen als die persoon is afgesneden van het leven van een hoer en op weg is om zijn / haar innerlijke zelf te verkennen.

• Het weer van de Himalaya: de Himalaya heeft het hele jaar door een van de meest schitterende weersomstandigheden. Dit weer is het beste voor yogi’s die hun ziel verfrissen en het biedt ook de beste yogalerarenopleidingen en retraites. Het heerlijke weer van de Himalaya is het beste in de zomer voor het beoefenen van yoga en meditatie. Mensen kijken terug op de natuur en de eeuwige gelukzaligheid van de Himalaya.

• Goddelijkheid eraan verbonden: de Himalaya’s hebben het allerhoogste effect. Het is verbonden met de natuur en ook met God. Lord Shiva verbindt zich met deze prachtige schoonheid van toppen en bergketens. Yoga en meditatie zijn zo vroom dat het ons lichaam positief beïnvloedt. De diepe verbinding met de God en zijn eeuwige kracht geeft yogi’s en andere wijzen een rustig begrip over hun lichaam.

• Verfrissende activiteiten: Naast het beoefenen van yoga en het bereiken van retraites, volgen veel toeristen de Himalaya religieus en komen ze in een troep om te genieten van andere activiteiten zoals trektochten, bungeejumpen en andere avontuurlijke sporten. Men kan zelfs rond vreugdevuren spelen en daarop dansen. Om je vakantie-modus vrolijk te maken, kun je zelfs deelnemen aan de yoga-lerarenopleiding en yoga-retraites in de Himalaya, die het beste door de natuur worden verzorgd.

• De lokale lekkernijen: een reisverslag kan zoveel ontdekken in de Himalaya. Mensen kunnen net als yogi’s een goed en nieuw leven ervaren door lokale mensen te verkennen. De lokale lekkernijen zoals Tibetaans eten en andere vegetarische gerechten kunnen u met grote eer van dienst zijn. Vegetarisch eten heeft de voorkeur als je overal yoga beoefent. De zuiverheid blijft stabiel en je kunt duurzaam leven. Mensen kunnen met anderen communiceren en aanmoedigen om yoga in de Himalaya te beoefenen voor hun eigen beterschap.

Deze curcus is afgeleid van Happy with Yoga.

De Himalaya’s zijn het meest geschikt voor yogatrainers en degenen die wat tijd nodig hebben om zichzelf te leren kennen. In het stadsleven raakt je lichaam uitgeput, dus gemoedsrust voor groei is belangrijk voor elk leven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

ajax-loader