Basis PC

Basis computers en zakelijke computers


Een computer hebben de dag als vandaag allemaal wel nodig.
Of het nou voor uw bedrijf is, of gewoon een thuis computer.
Deze gebruiken wij voor alledaagse zaken zoals tekstverwerker, email, social media etc.
Wij maken een PC op maat die het beste past bij de werkzaamheden die u daarop wilt uitvoeren, voor nu maar ook voor in de toekomst.
Wilt u bijvoorbeeld alleen een pc zonder randapparatuur(zoals monitor, toetsenbord en muis) of wilt u het geheel helemaal compleet?
Wij kunnen dit voor u in orde maken!
Aan de hand van uw wensen kijken wij welke pc het beste bij u past.

Er zijn verschillende opties die wij u kunnen aanbieden en welke hieronder zijn uitgelegd:


Inhoud:

Klik op een link hieronder om gelijk naar het onderwerp te springen

Aankoop van een alles in een pc
Aankoop van een op maat gemaakte pc
Hardeschijf vervangen voor een snelle SSD


De alles in een computer.


De all in one computer zegt het in een omschrijving, de computer is alles in een dat betekend geen apart scherm, geen aparte kast en geen kabels.
De perfecte oplossing voor de gebruiker die op zijn bureau wilt internetten, werken, e-mailen, word, excel of andere dagelijkse zaken regelt.
Het voordeel van deze computers zijn dat zij makkelijk te verplaatsen zijn en goedkoper als een op maat gemaakte pc.
Het grote nadeel is hiervan als er iets stuk gaat aan hardware is in sommige gevallen de gehele pc afgeschreven en zal er een nieuwe gekocht moeten worden
Bij deze computers is ook het volgende probleem, deze wordt net als alle laptops geleverd met heel veel advertentie en test software waardoor de computer aan snelheid aardig moet inleveren.
Daar zijn wij juist de oplossing in.
Wij kunnen deze pc helemaal op maat kant en klaar installeren met alle software die u nodig heeft.
Het enige wat u zelf nog moet doen is de aan knop indrukken.


De op maat gemaakte computer.


De op maat gemaakte computer is een computer wat meer ruimte in beslag neemt, daarvoor krijgt u wel het voordeel dat deze zo gemaakt kan worden dat deze perfect aansluiten op uw werkzaamheden.
Meestal worden deze computers gebruikt voor de iets meer eisende gebruiker zoals gebruik op het kantoor of voor uitgebreidere werkzaamheden thuis.
Het voordeel hiervan is dat wij deze computer zo sterk en snel mogelijk kunnen maken naar gelang uw budget.
Wij kunnen ieder onderdeel zo selecteren voor het doel waarvoor u deze wilt gebruiken, bij bijvoorbeeld een hobby of werk in fotografie,  marketing, Photoshop of dat u gewoon een hele snelle computer wilt.
Dan is deze computer aan te raden in vergelijking met de all in one computer.
Deze leveren wij uiteraard met dezelfde instellingen als onze andere computers, het enige wat u hoeft te doen is de computer aan te zetten.


Hardeschijf (HDD) vervangen voor een SSD(Solid State Drive).


Diensten zoals de hardeschijf (verkort HDD) vervangen voor een SSD (Solid State Drive) kunnen wij ook voor u uitvoeren. Dat is een nieuw type hardeschijf wat de laptop wel tot ongeveer 70% sneller kan maken.
Hierbij maken wij de laptop/pc open en vervangen wij de hardeschijf, daarbij zetten wij alle data van uw oude hardeschijf 1 op 1 over naar uw nieuwe. Deze klus kan binnen 1 dagdeel voor u klaar zijn op het moment dat de SSD en uw laptop bij ons binnen is.

**Uw oude hardeschijf/gegevensdrager(s) kunnen wij fysiek voor u vernietigen, zo bent u er zeker van dat alles ook daadwerkelijk niet meer terug te halen is op uw oude hardeschijf/gegevensdrager(s)**


Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten? Neem gerust contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn: