Wie zijn wij?

Wat is de achtergrond van DenFra.nl

Dennis:

Mijn technologische achtergrond:

Het begon allemaal in mijn jeugd. De 386 met MS-DOS computer maakte zijn intrede in ons huis. Vanaf dat moment was ik verkocht. Toentertijd was een 386 computer dé machine die je kon bezitten en het duurde niet lang voordat ik het MS-DOS leerde begrijpen. Na de 386 kwam de 486 en daarna ging het heel snel. 1 ding wist ik zeker en dat was dat ik door wilde gaan met computers. Naarmate de tijd passeerde leerde ik op school hoe je een pc uit en in elkaar moest zetten en zo bouwde ik op redelijk jonge leeftijd ook mijn eerste pc.

Een specifieke opleiding voor computertechneut heb ik nooit gevolgd. Wel duizenden pagina’s aan leerboeken en heel veel praktijk ervaring heb ik tot mij genomen. Ik leerde ook veel van anderen hoe je problemen oplost, Windows beter leert kennen en begrijpen en zo ook problemen kunt opsporen en verhelpen. Hierdoor kreeg ik steeds vaker het verzoek van mensen of ik hun kon helpen met het maken van hun pc of het bouwen van een nieuwe pc. Bij mij is nog nooit een pc de deur uitgegaan die ik niét heb kunnen repareren.

Ook het aanleggen van een veilig en stabiel thuisnetwerk behoort tot mijn kennis en vaardigheden. Ook ben ik zeer bekwaam in het inrichten van een snel en stabiel wifi netwerk in uw woning.

Ik richt mij de dag als vandaag vooral op het bouwen van dé ultieme game pc’s. Dat klinkt makkelijk maar technisch gezien komt daar best wat bij kijken. Ook het repareren van pc’s doe ik veel op verzoek van mensen. Voor mij is het keer op keer weer een uitdaging om een pc te kunnen herstellen in de situatie zoals deze was vóór alle ellende.

Ik ben gespecialiseerd op het gebied van data recovery. Dit houd in dat ik verloren data in veel gevallen kan terughalen, mits de datadrager niet fysiek defect is. Hiermee heb ik al veel klanten mogen helpen om hun waardevolle foto’s/video’s weer terug te halen. Ik maak gebruik van speciale tools om dit mogelijk te kunnen maken. Van SD kaartje tot een mobiele datadrager, niks is voor mij onmogelijk.

Gaandeweg leerde ik Frank kennen en al snel bleek dat onze interesses gelijk waren. In een later stadium besloten we om samen onze diensten aan te bieden aan degene die dat graag behoeft.
Mijn visie is mensen weer blij maken en als dat ook nog eens uw portemonnee bespaard is dat een win/win situatie. Ik ben altijd eerlijk in een advies en ook ik denk met U mee. Ik krijg altijd weer positieve energie als ik een fanatieke gamer aan een nieuw systeem heb geholpen, of iemand die getroffen is door een virus of ander probleem wat ik heb kunnen verhelpen.

Frank:

Mijn technologische achtergrond:

Ik was vroeger altijd al in computers geïnteresseerd, het begon vanaf mijn 8ste jaar.
Mijn ouders kochten een 386 MS-DOS computer, dit was een computer met zwart-wit scherm en deze was voornamelijk voor tekst verwerking.
Ikzelf heb veel van mijn kennis opgedaan via mijn buurman welke heel veel van computers wist, iedere keer als ik vragen had ging ik naar hem toe.
Dit was in de jaren 90 waar internet nog geen algemeen goed was. Vervolgens kreeg ik mijn eerste eigen Intel Pentium 1 computer. Hier is mijn echte interesse in computers ontstaan.

Daarna heb ik veel computers gehad met onder andere Windows 95, Windows 98, Windows 2000/ME, Windows 7, Windows 8 en Windows 10.
Ik heb mijn middelbare school afgerond in de Elektro techniek, waar ik veel kennis heb opgedaan over elektriciteit en heb mijn elektro monteur diploma gehaald.
Vervolgens ben ik naar het Nova College gegaan om daar mijn ICT niveau 4 ICT beheerder te halen. Hier heb ik met name de hele technische kant van computers geleerd zoals code schrijven, websites bouwen, computers in elkaar zetten en netwerk beheer/onderhoud. Programmeren zoals Excel macro’s en JavaScript heb ik veel moeten leren.

Ik heb via deze opleiding stage gelopen bij verschillende grote computerbedrijven.

Ons idee om diensten te leveren is ontstaan door de vele vragen of ik computers kon maken, televisies aan kon sluiten, radio’s op de tv aansluiten, etc.
Het woord ging snel dat ik handig was, waardoor ik steeds meer mensen kon helpen daar vroeg ik dan om een financiële compensatie van mijn tijd en benzine.
Het leukste aan deze diensten vind ik de blijdschap van de persoon die ik geholpen heb.


Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten? Neem gerust contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn: